fbpx

Hallo mooie vrouw, welkom bij de allereerste aflevering van de Women Fundamentals Podcast!

In deze aflevering vertel ik je alles over het concept ‘de nieuwe vrouw’ en wat het voor jou kan betekenen.
Dit concept vat wat mij betreft ALLES samen wat voor een high-achieving vrouw in onze maatschappij op dit moment belangrijk is: een ambitieus (druk) leven én volledig insync met haar eigen, unieke bioritme! En als jij naar deze podcast luistert, dan ben jij een high-achieving female. Een ambitieuze vrouw. Dat weet ik omdat ik er zelf ook één ben. Misschien verschillen we in focuspunt waarin we high-achievers zijn zoals werk, gezin, sport, zelfontwikkeling… maar als jij hier bent beland en luistert, dan heb jij je droomleven voor ogen en hebben we iets gemeen. Dus welkom in de tribe van nieuwe vrouwen!

De komende 23 minuten introduceer ik een wereld, waarin jouw vrouwelijke bioritme in perfecte combinatie met de huidige maatschappij kan functioneren. Ik neem je mee naar het aspect ‘eigen verantwoordelijkheid’ en wat jij hiermee kan bereiken. Hopelijk mag ik je inspireren je eigen body, mind en soul vanaf nu op een (nog) slimmere manier in te zetten voor het behalen van jouw doelen. Mag ik je kennis aanrijken over time management en agenda management die jouw (werk)leven voor goed gaan veranderen, zoals ze bij mij hebben gedaan. En mag ik je daarmee laten zien hoe jij jezelf met enkele, kleine aanvullingen op je huidige levensstijl kan lanceren naar jouw absolute droomleven. Waar werk en privé in evenwicht zijn. Waar jouw energiebalans in evenwicht is. Waar jij wél grip hebt op je emoties en gedachten. Hoe je dit voor elkaar krijgt en jouw eigen vrouwelijk biologie perfect kan combineren met je dagelijks leven leer je bij de Academy of Women Fundamentals.

Wees welkom mooie vrouw!