fbpx

Mijn boek ‘De Nieuwe Vrouw’ is uit!

Op 1 oktober 2020 heb ik mijn allereerste boek gelanceerd en het was een prachtige avond.

Deze boeklancering ging over zóveel meer dan een persoonlijke mijlpaal die ik heb bereikt met het uitgeven van mijn eerste boek. Het ging en gáát om het uitdragen van the true spirit of female empowerment en ik hoop dat jij deel uit gaat maken van mijn missie door ambassadeur te worden.

Dit boek heb ik geschreven voor jou:

Omdat je NOOIT te weten zal komen wat er in jou zat als je deze kennis niet hebt.

Als jij je cyclus niet kent, ken jij jezelf en daarmee je volledige vermogen nog niet. Deze fundamentele basiskennis over je eigen lijf, gedachten en emoties móet beschikbaar gemaakt worden voor iedere vrouw. Dit boek schrijven is mijn manier om hieraan bij te dragen. Dit boek gaat je bewustwording brengen. Je leert bewuster, fijner, liever, prettiger met jezelf om te gaan en je eigen relatie met ‘vrouwzijn’ gaat op de meest waardevolle manier voorgoed veranderen. Je krijgt heldere, hands-on uitleg over de theorie van de vrouwelijke cyclus en boordevol concrete kenmerken om je eigen cyclus beter te leren herkennen. Maar met de aankoop van dit boek doe je nog zoveel meer…you become part of a movement!

 

Lena lowres 10 dscf6570
Schermafbeelding 2020 09 01 om 10.12.25

Verrijk jouw leven

Wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met de basisprincipes van de vrouwelijke cyclus? In mijn boek ‘De Nieuwe Vrouw’ deel ik op mijn eigen(zinnige) manier alle theorie, kennis, tips en trucs met jou. Rechtdoorzee en met een vleugje humor leer je alles wat je moet weten over dit verloren stukje vrouwelijke wijsheid.

Verrijk niet alleen jouw leven maar het leven van honderden andere vrouwen met de aankoop van mijn boek:

50% van elk verkocht boek gaan aan stichting Desert Flower Benelux Surgical Center. Een stichting die herstel operatie voor besneden vrouwen in Nederland mogelijk maakt. 

 

FEMALE WISDOM MASTERY

– Online Cyclus Training – 

 

 Wil jij:

Leren hoe jij je cyclus in kan zetten en vóór jou kan laten werken?

Begrijpen hoe jouw vrouwelijke intuïtie werkt en hoe je deze meer ruimte kan geven?

Weer 100% vertrouwen op jouw emoties en keuzes?

De magie en creatiekracht die in jouw vrouwzijn zit ontdekken?

 

De nieuwe vrouw (1)

Gratis Cyclus Inspiratie Op Je Oren?!?!

Iedere week een nieuwe aflevering rondom de vrouwelijke cyclus, female timemanagement en een (kleine) stretch in de intuïtieve wereld van de vrouwelijke creatiekracht.

Van mij. Voor jou.

Veel luisterplezier!

SILENCE IS THE PORTAL TO YOUR SOUL

-Transformatie Traject Stilte-

Drie dagen volledige stilte

Het meest bijzondere cadeau wat je jezelf kan geven

Wil jij weten wat het voor jou kan betekenen?