fbpx

FEMALE WISDOM MASTERY

Mooie vrouw, welkom!

Wat mooi dat jij hier bent.

Ik hoop dat ik je een stukje op weg mag helpen in jouw reis.

 

Ervaar jij ook:

 

 • De sterke behoefte om uit jouw huidige wereld te willen ontsnappen? Iets anders te willen maar niet weten wat dat dan is?
 • Dat iets anders móet maar jij weet niet wat het is? Waar je het kan vinden?
 • Het gevoel leeggezogen en uitgeput te zijn? De momenten waarop jij denkt: ik zeg mijn baan wel op, maak mijn relatie uit, ik vertrek… Want ik trek het niet meer zoals het nu is?
 • Dat jij altijd voor iedereen klaarstaat behalve voor jezelf? En dat je nu voor het eerst de effecten hiervan duidelijk begint te voelen en te zien?
 • Een ontzettende innerlijke onrust? Twijfel je aan je gevoelens en gedachten? En ben je daarom het vertrouwen in je eigen emoties kwijt?
 • Dat jij geen keuzes meer durft te maken? Klein of groot?
 • Het gevoel dat je vast zit? Je voelt aan alles dat het tijd is voor verandering en transformatie, maar je weet niet hoe of wat?
 • Dat jij juist twijfelt aan al deze dingen, omdat je enorme stemmingswisselingen hebt en daarom niet durft te vertrouwen op je eigen gevoel?
Lena lowres 17 dscf6697

Als je een of meerdere dingen herkent, vind ik dat juist fantastisch!

Want het zou nu zomaar eens kunnen zijn dat jij juist ‘De Nieuwe Vrouw’ aan het worden bent.

De transformatie is al begonnen:

De Nieuwe Vrouw is een sterke vrouw die al veel heeft gedragen op haar schouders. Ze is krachtig genoeg om zichzelf én haar dierbaren te dragen. De Nieuwe Vrouw cijfert haar eigen behoeftes weg en doet dit met liefde. Ze handelt vanuit compassie en verantwoordelijkheidsgevoel en zal alles doen voor haar geliefden. Dat doet ze al jaren, maar nu staat De Nieuwe Vrouw plotseling voor een hele grote uitdaging.

Zij voelt, ervaart en beleeft in alles wat ze doet dat het nu haar tijd is om te veranderen. Te transformeren. Dat er zóveel meer in haar schuilt dan wat zij tot nu toe geeft. De Nieuwe Vrouw wordt zich steeds meer bewust dat er méér is en ze is er klaar voor om dit te gaan ontdekken. Het begin van een mooie zoektocht, maar toch uit deze lokroep naar ‘meer’ zich op dit moment vooral in ontevredenheid, wispelturigheid en onzekerheid. De Nieuwe Vrouw twijfelt daarom continu aan haar eigen pad. Ze vraagt zich af of ze wel de juiste beslissingen neemt om haar gevoel te volgen en te vertrouwen op haar instinct.

Herken jij jezelf hierin?

Wil jij eindelijk ontdekken waar de onrust in jou vandaan komt en hoe je die los kan laten?

Dan ben je hier precies op de juiste plek!

 

Lena previews 150 dscf6570

 Wil jij:

 • Begrijpen waarom jij voelt wat je voelt?
 • Leren wat het betekent om ‘je vrouwelijke energie’ te benutten?
 • Grip op je emoties krijgen zodat je je eigen gevoel weer 100% kan vertrouwen?
 • De zekerheid voelen om keuzes te durven maken, groot of klein?
 • Geven aan anderen vanuit overvloed, zonder uitgeput te raken?

 

Dat kan!

Deze Female Wisdom Mastery is gericht op jou, mooie vrouw!

Jij krijgt hier alle handvaten om te begrijpen waar jij op dit moment staat en hoe je de volgende stappen kan nemen. Stap voor stap ga jij ontdekken wat De Nieuwe Vrouw nodig heeft voor een vol, rijk, tevreden en intens gelukkig leven. Daarin ga jij bijvoorbeeld alles leren over liefdevol egoïsme en wat deze nieuwe mindset kan betekenen in jouw leven. Je krijgt een unieke, simpele en vooral persoonlijke tool aangereikt om je eigen behoefte en verlangen perfect in kaart te brengen, zodat jij weer 100% kan vertrouwen op je eigen instinct. Jouw vrouwelijke intuïtie. Zodat jij de keuzes kan maken die nodig zijn om jouw leven te leiden vanuit jouw vrouwelijke creatiekracht.

Ikzelf ben meer dan 8 jaar geleden gestart met mijn reis:

Van doelen zetten en behalen vanuit wilskracht met uitputting als resultaat, naar begrijpen en volgen van mijn eigen behoefte. Ik heb bewust, stap voor stap, meer en meer vrouwelijke energie toegevoegd aan mijn leven totdat alles in balans was. Ik heb in de afgelopen jaren honderden vrouwen mogen helpen hetzelfde te doen. Vrouwelijk (her)ontdekken en implementeren in je dagelijks leven voor een leven vol genot en energie. Ik wil voor jou graag het hetzelfde doen, mooie vrouw!

Wat is het precies?

De Female Wisdom Mastery is een persoonlijk traject met acht modules waarin jij alle kennis en inzichten gaat ontvangen rondom de transformatie van De Nieuwe Vrouw. Een aantal facetten die aan bod zullen komen zijn:

 • Bewustwording over wat liefdevol egoïsme betekent en hoe jij dit kan implementeren in jouw leven
 • Alle theorie en uitleg rondom je vrouwelijke cyclus en hoe jij je unieke female flow in kaart kunt brengen
 • Geleide meditaties, prachtige selfcare tips en bijzondere rituelen per fase van jouw cyclus
 • Een introductie in maanrituelen en alles andere wat met vrouwelijke energie te maken heeft
 • Een specifieke aanpak om jouw cyclus te vertalen naar jouw agenda: Female Timemanagement

Als deelnemster van de Female Wisdom Mastery krijg je levenslang toegang tot de cursus. Daarmee kan je ‘m in je eigen tempo volgen en zo vaak terugkijken als je wilt. Je wordt ook onderdeel van de besloten Faceboekgroep ‘Sisters of Women Fundamentals’ waar Lena iedere week een Live Q&A geeft en jouw vraag persoonlijk beantwoordt. Ook kan jij in deze groep in contact komen met honderden andere vrouwen die op dezelfde reis naar een betere  versie van zichzelf zijn!

FEMALE WISDOM MASTERY

DE DEUREN GAAN EINDELIJK OPEN

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wachtlijst Female Wisdom Mastery

Mooie vrouw, schrijf je nu hier in en ontvang als eerste alle informatie zodra de deuren weer open gaan!           

 

 

 

Mooie vrouw, het zou me een eer zijn om jou een stuk te mogen begeleiden op jouw weg. Het is tijd. Laten we samen de stappen maken die nodig zijn om nog gelukkiger en energieker in het leven te staan. Ik ga je stretchen maar wel met liefde 🙂 Ik kijk ernaar uit!

Alle vrouwen op deze lijst ontvangen sowieso een mooi cadeau als extraatje bij hun inschrijving!