fbpx

Waar je ons wellicht van kent…

Francisca lena0497 small
Download
Nu.nl kleur
Nursestation
Holistik
Libelle
Telegraaf
Vriendin
Ontwerp zonder titel (11)

How it all began…

Voorjaar 2021, een lunch op een regenachtige dag..dat was de eerste keer dat wij elkaar live hebben ontmoet en de vonk sloeg gelijk over: twee vrouwen één missie! Vrouwen begeleiden in het écht leren kennen van hun lichaam, van hun gedachten en emoties. Vrouwen ondersteunen in het benutten van hun volledige potentieel.

Empowered Women Empower Women.

Het begrijpen van je hormonen, het leren kennen van je cyclus én het ontdekken van je potentieel via je onderbewuste, samen beheersen wij het allemaal. En dit najaar willen wij dit delen met jou!

Even voorstellen…

Francisca lena0470 small

Dit is Francisca:

 

Francisca van den Berg, 44 jaar jong, hormoontherapeut-hormoonexpert

 

Van uitgebluste accountant naar hormoontherapeut, door mijn burn-out ben ik me gaan verdiepen in voeding, en hormonen.

Een wereld ging voor mij open, en ik dacht alleen maar, dit MOET iedere vrouw weten, ik ben in 2012 gestart met mezelf om te scholen, en inmiddels heb ik een succesvolle praktijk, online bedrijf, mijn eigen magazine Happy Hormonen Happy Life, en in september 2021 komt mijn eerste boek uit.

Leven met je hormonen, en weten hoe je lichaam werkt is mijn passie om dit aan jouw door te geven.

 

Door je hormonen in balans te brengen en te weten hoe je lichaam werkt, en dit te combineren in je bedrijf, ga je merken dat de resultaten welke je behaald zowel bij jezelf als bij je klanten magisch zijn.

Dit is Lena:

Ik ben Lena, 38 jaar en samen met de stagiair ben ik werkneemster als Cyclus Expert onder het beleid van CEO 1 en 2. 

Uitgeput. Moe. Leeg, en daarnaast vooral op zoek naar zingeving gedurende het beklimmen van de carriëreladder in de commericiële wereld. Zo begon mijn zoektocht naar ‘het’ meer dan 8 jaar geleden. 

 

‘Het’ bleek mijn vrouwelijkheid te zijn. Vrouwelijke energie had ik afgesloten om commercieel succesvol te kunnen zijn. Mijn doelgerichtheid, wilskracht en strategisch inzicht hadden mij ingenomen. Het vertrouwen in mijn gevoel, mijn intuïte, mijn lijf, het lezen van signalen…alle onbekend terrein voor mij. 

 

Tot ik de vier fases van de vrouwelijke cyclus ontdekte, onze verbinding met de maan, vrouwelijke creatiekracht en stilte…alles kwam bij elkaar en Female Timemanagement was geboren in mijn hoofd!

 

Sinds 2018 mag ik mijn kennis officieel delen met jou door mijn boek ‘De Nieuwe Vrouw’, de succesvolle podcast met dezelfde naam, gedurende mijn online en offline coaching-trajecten en uiteraard gedurende de stilte retreats.

 

Door jouw vrouwelijke energie en je mannelijke energie in balans te brengen, word jij compleet. Meer compleet dan je je ooit eerder hebt gevoeld. En dat is het beste uitgangspunt voor alles wat je maar wilt bereiken…

Francisca lena0359 small

Wat gaan we precies doen dan?!

Female. Quantum. Business.

 

We nemen je 6 maanden mee op reis en leren je alles over je vrouwelijkheid:

Je hormonen. Je cyclus. Hoe zet je je vrouwelijke (creatie)kracht in in je (toekomstige) onderneming. Hoe benut je je vrouwelijk onderbewustzijn om obstakels en angsten te overwinnen. Hoe ben ‘zichtbaar’ en wat is daarvoor nodig. En hoe zorg je ervoor dat jij financiële vrijheid voelt en ervaart.

Al deze thema’s nemen wij mee in dit Female Quantum Business Traject!

Een combinatie van online en offline ontmoetingen gedurende 6 maanden met als afsluiting een vier-daags retraite op een hele bijzondere locatie. Voel jij hem al? Wij wel namelijk!

En er is nog beter nieuws want jij kan jouw eigen perfecte traject samenstellen zoals het best bij jou! Kijk eens mee:

Pakket 1:

 

 • Online Reset je hormonen programma (10 weken) inclusief boek
 • Online Cyclus Training (12 weken) inclusief boek
 • 6 Online Quantum Jumps (als groep)
 • Online Masterclass Zichtbaarheid
 • Online Masterclass Financiële vrijheid

Pakket 2:

 

alles van pakket 1

PLUS:

 • EMB bloedtest inclusief 1-op-1 gesprek hormonale analyse
 • Cyclus Toolbox ‘Female Timemanagement’ inclusief 1-op-1 coaching sessie
 • 3 Live dagen met Lena en Francisca
 • 3 1-op-1 hypnose sessies waarin jij het thema mag kiezen waar jij aan wilt werken

Let op: beperkt aantal plekken beschikbaar!

 

BONUS:

 

kies jij voor pakket 1 of 2 dan kan jij voor jezelf een extra cadeautje toevoegen:

 4 dagen samen met ons naar een wel hele bijzondere locatie waar de meest magische dingen gaan gebeuren.

Let op, slechts 15 plekken beschikbaar!

Ontwerp zonder titel (12)

En zo gaat het in z’n werk!

Francisca lena0549 small

Kick Start – 7 oktober 2021!

Wij starten dit traject met een live-dag op 1 oktober 2021 (pakket 2) waarin Francisca een eerste introductie geeft in dit super interessante onderwerp. Gedurende deze dag worden ook de EMB bloedtesten afgenomen.

Vanuit de livedag start de gehele groep (pakket 1+2) met het online programma Reset Je Hormonen waarin je alles leert over hormonen maar ook over voeding, wat eet je wanneer in je cyclus, supplementen, kruiden, beweging…alles komt aan bod! Uiteraard ontvang je ook het spik splinter nieuwe boek STOP PMS in je brievenbus!

Ongeveer twee weken na de kickstart plannen we jouw hormonale analyse gesprek in inclusief bespreking van de uitslag van de bloedtest. Dit gesprek is 1-op-1 met Francisca zodat jij naast het online programma volledig inzicht hebt in jouw huidige hormonale balans (pakket 2).

Voor de deelnemers van pakket 1, geldt dat alles online gaat, maar er is een besloten facebook groep waar je al je persoonlijke vragen kan stellen.

Je ontvangt:

– Toegang tot het 10 weekse programma Reset je Hormonen (pakket 1+2)

– Online Hormonale analyse in het programma (pakket 2)

– Bloedonderzoek (uitgebreid), tekorten van vitamine, mineralen, hormonen, darmen, en voedselintoleranties, de blauwdruk van je lichaam (pakket 2)

– Gesprek 1 op 1 om de uitslagen te bespreken, en na 6 weken een vervolggesprek voor de voortgang (pakket 2)

Kick Start – 6 januari 2022

Op 7 januari 2022 is er opnieuw een live-dag waarin Lena je meeneemt in de wereld van jouw unieke, vrouwelijke cyclus. Gedurende deze dag ontvang je jouw Cyclus Toolbox en leer je hiermee te werken (pakket 2).

 

Vanuit deze live-dag start de gehele groep  (pakket 1+2) als allereerste groep EVER met de vernieuwde Online Cyclus Training waarin jij alles leert over de vier fases  van je cyclus, de kenmerken per fase en vooral hoe jij elke fase ten volste kan benutten. Een training geschreven volgens Lena’s Cyclus Methode ©,  boordevol nuttige informatie en inspiratie maar vooral ook praktische en concrete tips, trucs per fase. Je gaat dus niet alleen aan de slag met cyclus-kennis, je gaat aan de slag met een transformatie rondom de manier hoe jij jezelf ziet en ervaart als vrouw. Jouw vrouw zijn.  Uiteraard ontvang jij ook het boek ‘De Nieuwe Vrouw’ in je brievenbus!

 

Gedurende het volgen van de Online Cyclus Training (pakket 1+2) vul jij jouw Cyclus Toolbox in voor de komende 3 cycli (ongeveer 3 maanden dus). Op het eind van elke cyclus (ongeveer om de 4 weken dus) heb jij een persoonlijke 1-op-1 coaching met Lena waarin wij samen jouw eigen, unieke cyclus analyseren en interpreteren. De meest sterke basis om Female Timemanagement in jouw leven te integreren (pakket 2). Heb jij de Cyclus Toolbox al thuis? Dan verlengen we de coaching met drie maanden óf mag jij een ander tijdstip kiezen in de toekomst wanneer je de coaching alsnog samen wilt doen. A year from now maybe..?!

 

De besloten facebookgroep is uiteraard ook gedurende dit gedeelte van het traject open voor alle deelneemsters en er zullen regelmatige Q&A sessies plaats vinden zodat iedere vrouw haar vragen beantwoord krijgt tijdens haar eigen proces (pakket 1+2).

 

 

 

Francisca lena0110 small

FEMALE BUSINESS MASTERCLASSES 

Masterclass Francisca: FINANCIËN

 

Een online masterclass rondom financïele vrijheid! Een van de meest belangrijke dingen als onderneemster maar ook als vrouw is finaciële onafhankelijkheid: Vrijheid! Francisca deelt alle in’s- and out’s over hoe je je business cijfertechnisch overzichtelijk kan krijgen en hoe je een slimme manier hanteert en met plezier naar je money gaat kijken!

Masterclass Lena: SALES

Een online masterclass rondom zichtbaarheid. Online zowel als offline. Durf jij jezelf laten zien? En indien wel, hoe doe je dat dan? Hoe maak je ‘zichtbaar zijn’ authentiek én interessant voor jouw doelgroep? Emotioneel, mentaal maar ook heel praktisch deelt Lena alle tips en trucs met jou!

Francisca lena0514 small

Er bestaat iets wat ze je ‘Quantum Zelf’ noemen. Je hogere zelf. De versie van jezelf die jouw leven zonder angsten, obstakels, trauma’s leeft. Je onderbewustzijn is constant in contact met deze versie van jou, alleen krijgen wij er zelf in het dagelijkse leven niet heel veel van mee.

Gedurende dit gehele traject nemen wij de gehele groep maandelijks online mee op reis naar deze versie van jou (pakket 1+2). Jij gaat haar leren kennen en gesprekken met haar voeren, zij zal jou inspireren hoe jouw leven eruit kan zien wanneer jij je over je dagelijkse struggles heen kan zetten en je angsten achter je kunt laten om het leven te leiden zoals ‘zij’ bedoeld heeft voor jou.

In het slechtste geval, heb jij 6 ongeloofelijk ontspannende sessies waarbij jij achteraf nieuwe en sprankelende energie voelt. In het beste geval voer jij hele gesprekken en zie jij je volledige quantum-toekomst duidelijk voor je en weet je welke stappen je mag nemen om dichter bij deze versie van jezelf te worden.

Hypnose is geen slaap. Hypnose is ook geen staat waarin jij controle afgeeft. Hypnose is het communiceren met jouw onderbewuste, jij bepaalt ten alle tijden wat er wel/niet gaat gebeuren. Jij herinnert alles wat er gezegd/gedaan is tijdens de sessie en kan zelfstandige keuzes maken in het proces. Wij begeleiden je slechts naar een plek waar een ontmoeting mogelijk is, de rest doe jij zelf.

Kies je voor pakket 2 ontvang je naast de maandelijkse groeps-sessie ook drie 1-op-1 sessies waarin jij 100% centraal staat

 

Can you handle MORE?!

Als kers op de taart, als absolute highlight, als cadeautje voor jezelf staat er ook een 4-daagse retraite gepland als afsluiter van dit mooie traject.

Van 7-11 maart 2022 verblijven wij in de mooiste lodge van Spa (België) en integreren wij alles wat wij de afgelopen maanden samen hebben beleefd, ervaren, geleerd….Je mag erop vertrouwen dat dit een waanzinnige beleving gaat worden. Dit 4 daagse retraite is inclusief alle maaltijden, de workshops en activiteiten en alle andere magie gedurende de dagen (en exclusief vervoer). 

De meerprijs van het retraite is €1.495 per persoon en kan alleen geboekt worden in combinatie met pakket 1 of 2. Wij kunnen niet wachten om daar samen te zijn met jullie!

(Ps: Dit huis heeft een eigen wellness verdieping Ladies! Woeehoee!!)

Ontwerp zonder titel (10)
Francisca lena0618 small

Dus nu de grote vraag…

Ben jij….

 

die ambitieuze, ondernemende, prettig gestoorde vrouw die samen met ons op avontuur wil gaan en de volgende stappen wilt zetten in haar ontwikkeling? Sta jij open voor praktische spiritualiteit en een vleugje zelfspot? Ben jij nog geen ondernemer maar voel je wel dat hier jouw passie en jouw dromen liggen? Ben jij op zoek naar verbinding met krachtige vrouwen die samen hetzelfde pad bewandelen?

 

Wil jij…

 

weten, leren, voelen, begrijpen, ervaren, beleven….integreren wat het betekent om je eigen unieke en f*cking krachtige powervrouw te zijn?

Wil jij grip krijgen op je hormonen, begrijpen wat er speelt in jouw lichaam? Wil jij jouw eigen unieke vrouwelijke cyclus benutten als je meest sterken wapen? Wil jij zien welk leven er voor jou in het verschiet ziet in het Quantum veld? 

Then we want you!

Pakket 1:

 

 • Online Reset je hormonen programma (10 weken) inclusief boek
 • Online Cyclus Training (12 weken) inclusief boek
 • 6 Online Quantum Jumps (als groep)
 • Online Masterclass Zichtbaarheid
 • Online Masterclass Financiële vrijheid

€1.497 excl btw

Pakket 2:

 

alles van pakket 1

PLUS:

 • EMB bloedtest inclusief 1-op-1 gesprek hormonale analyse
 • Cyclus Toolbox ‘Female Timemanagement’ inclusief 1-op-1 coaching sessie
 • 3 Live dagen met Lena en Francisca
 • 3 1-op-1 hypnose sessies waarin jij het thema mag kiezen waar jij aan wilt werken

Let op: beperkt aantal plekken beschikbaar!

€ 2.995 excl  btw

 

BONUS:

 

kies jij voor pakket 1 of 2 dan kan jij voor jezelf een extra cadeautje toevoegen:

4 dagen samen met ons naar een wel hele bijzondere locatie waar de meest magische dingen gaan gebeuren.

Let op, slechts 15 plekken beschikbaar!

Pakket 1 of 2 + €1.495 excl btw

Ontwerp zonder titel (10)

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Moet ik ondernemer zijn om mee te doen?

Je hoeft (nog) geen ondernemer te zijn maar je ambitie mag er wel liggen! Het is een traject voor ‘ondernemende’ vrouwen, de hypnoses en masterclasses richten zich dan ook op het overkomen van angsten en obstakels mbt ondernemerschap

Kan ik alleen het retreat boeken?

Jammer maar helaas – het doel van het retreat is (naast een méga vette 4 dagen samen doorbrengen) het integreren van de voorafgaande maanden. Het is dus een vereiste dat je deel hebt genomen aan het gehele traject wil je mee naar de meest luxe lodge EVER

Is hypnose gevaarlijk?

De vorm van hypnose die wij gebruiken (quantum jumping) is absoluut niet gevaarlijk. Klinkt gek maar jij bent er de hele tijd volledig bewust bij en kan op ieder moment ervoor kiezen om uit de hypnose te stappen, mocht je daar een reden voor zien. You Are The Boss!

Waar vinden de live dagen plaats?

De live dagen vinden plaats op een locatie in Wijchen. Het is prachtige, lichte zaal en tevens ook een privé locatie. Dus mochten de maatregelen aangescherpt worden zitten wij ‘safe’ en kunnen we elkaar blijven zien 🙂

Werkt hypnose online?

Daar hadden wij allebei ook zo onze twijfels bij eerlijk gezegd…maar tijdens de 5 daagse opleiding van Roy Martina die wij allebei hebben gevolgd zijn ook hele stukken online gedaan en het heeft fantastisch gewerkt. Wij hebben onze twijfels dus aan de kant gezet en gaan er  100% voor!

Heb jij nog een vraag?

Wij kunnen ons vorstellen dat je wellicht nog vragen hebt, kennis wilt maken met ons of gewoon even contact wilt maken. Precies daarvoor hebben we de intake-gesprekken bedacht. Schoom dus zeker niet om een plek te claimen zodat we 30 minuten samen kunnen kletsen!

Wil jij dit avontuur samen met ons aangaan?!

Boek dan nu jouw intake gesprek rechtstreeks in onze agenda’s en dan spreken we elkaar snel! 

Francisca lena0627 small