fbpx

FEMALE WISDOM MASTERY

Hallo mooie vrouw!

De reis begint. Hier. Nu. En jij bent meer dan welkom.

Kies wat het beste past bij jou. Kies wat jij nu nodig hebt. Ik verheug me op je!

Lena highres 1 dscf6185

Optie 1

Female Wisdom Mastery

Een online programma dat zich richt op maar één ding: jouw vertrouwen in je eigen gevoel, je intuïtie terug te winnen. Je eigen instinct, gedachten  en emoties opnieuw leren vertrouwen, zodat jij vol zekerheid (grote!) keuzes durft te maken in jouw leven. Om dit doel te bereiken ga jij alles leren over vrouwelijke creatiekracht, de vier fases van jouw cyclus én hoe je met deze ‘toolbox’ binnen jezelf concreet aan de slag kan. Jij hebt niets nodig van buitenaf, alle wijsheid ligt al klaar voor jou, binnen jezelf. Je moet alleen de weg ernaar toe kennen. En die laat ik je zien!

In 9 modules en meer dan 6 uur aan video en audiomateriaal deel ik alle kennis, oefeningen, rituelen, tools en inspiratie die jou direct gaan helpen om je gevoel te (her)ontdekken en je eigen behoefte liefdevol centraal te leren stellen in je leven. Met als resultaat zekerheid, vertrouwen en energie om eindelijk te keuzes te maken die gemaakt moeten worden, zodat jij het leven kan leven dat op jou staat te wachten.

Als jij kiest voor dit programma dan weet jij al dat de tijd rijp is. Je voelt het al borrelen en rommelen van binnen. Je voelt hoe je eigen wispelturigheid, twijfel en onzekerheid je voor de gek houden en alles waar jij naar verlangt is GRIP. Het is niet dat je niet durft, je weet alleen niet HOE.

Ik neem je mee, stap voor stap, op de reis die ikzelf heb gemaakt. Ik deel de inzichten, eye-openers en kennis die mij gebracht hebben waar ik nu sta. Dit programma is ‘a life-long promise’ dus jij zult voor altijd toegang houden. Ook word jij automatisch onderdeel van de besloten facebookgroep ‘Sisters of Women Fundamentals’ waar iedere week live Q&A momenten zijn met mij en waar 100e like-minded vrouwen kennis en inspiratie met elkaar uitwisselen.

Kom mee en laat je verbazen wat er allemaal in jou schuilt, mooie vrouw!

Optie 2

VIP COACHING inclusief Female Wisdom Mastery

Hier heb ik heeeeeeel lang op gewacht, mooie vrouw! Waaaah!

Eindelijk, eindelijk, eindelijk!

Alles moest op zijn plek vallen om dit mogelijk te maken en nu is het zo ver! Wil jij niet alleen alles leren over je eigen, unieke vrouwelijke creatiekracht maar ook het stuk Female Timemanagement écht onder de knie krijgen? Dan is dit voor jou!

Als basis krijg jij toegang tot het volledige online programma Female Wisdom Mastery, waar jij alle kennis, oefeningen, rituelen en inspiratie ontvangt om echte stappen te zetten in het ontdekken en aanwakkeren van jouw vrouwelijke creatiekracht. Maar wij gaan samen een stapje verder:

Kies jij voor de VIP COACHING dan krijg jij van mij een prachtige cyclus toolbox thuis gestuurd welke de basis gaat vormen voor onze 1-op-1 coachingsmomenten. De cyclus-toolbox helpt jou om:

  • je cyclus dagelijks bij te houden en daarmee de vier fases van je cyclus in kaart te krijgen
  • inzicht te krijgen in de standen van de maan in combinatie met je cyclus
  • overzicht te creëren in de patronen en kenmerken van jouw unieke cyclus

Dit is namelijk precies wat er nodig is om Female Timemanagement naar het volgende niveau te tillen voor jou en dat gaan we SAMEN doen. Jij en ik.

Jij krijgt per direct toegang tot alle online lessen en enkele dagen later starten wij met een gezamenlijke intake-zoom-call met alle vrouwen die dit traject gaan volgen. Aansluitend start jij met invullen en bijhouden van jouw persoonlijke cyclus toolbox thuis voor de komende drie maanden. En iedere vier weken gaan wij 1op 1 samen zoomen: samen analyseren, samen onderzoeken, samen conclusies trekken van jouw aantekeningen! Jouw unieke cyclus-toolbox, jouw aantekeningen, jouw persoonlijke cyclus is 100% leidend in deze persoonlijke coaching. Jij, ik en jouw cyclus. That’s it!

Dsc 7556

Ik geef je concrete tips, inzichten, help je patronen te herkennen en te doorbreken en je eigen conclusies te trekken gebaseerd op jouw eigen input. De input die uit jezelf komt, jouw cyclus.

Wil jij écht weten hoe Female Timemanagement vóór jou kan werken? Wat je allemaal kan bereiken wanneer je je fases écht kent, je behoefte per fase hebt geïdentificeerd en klaar bent je dagelijkse agenda hierop aan te passen? Dan is deze VIP COACHING voor jou. 3 maanden samen aan de slag:

  • Life-long toegang tot het online programma ‘Female Wisdom Mastery’
  • Jouw cyclus toolbox thuis gestuurd
  • 1 gezamenlijke intake-call met alle vrouwen die hetzelfde kiezen als jij (energy!!!)
  • 3 persoonlijke 1 op 1 calls met mij waarin we jouw aantekeningen samen doornemen en jij alle vragen mag stellen

Het resultaat: de perfecte basis, het fundament om je agenda, je leven, je keuzes te baseren op jouw eigen cyclus!

Ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan!! Ben jij erbij??

 

Lena highres 10 dscf6570

 

 

Optie 3

 Stilte Retreat inclusief Female Wisdom Mastery

Overweeg jij al langer om mee de stilte in te gaan? Dan is dit jou moment!

Wanneer jij nu kiest voor een plek in het Transformatie Traject Stilte’ van 29/30 juni +1 juli (voor slechts 89€ per maand) ontvang jij het volledige online programma Female Wisdom Mastery (twv 699€), inclusief werkboek (twv 99€) en de besloten facebook groep (pricesless, you know!) GRATIS bij jouw inschrijving.

Dus wilde jij ooit de stilte doen?

Dan is NU jouw moment!

Mooie vrouw, kies wat past bij jouw.

Vertrouw op je gevoel. Je bent hier niet voor niets.

Laat je saboteur je niet beïnvloeden, start je reis. Hier. Nu.

Omdat jij het waard bent. Wat dat ben jij!

Liefs, Lena