fbpx

F.E.M. Online Workshop

Jij wil leren je vrouwelijk vermogen optimaal te benutten. Daarvoor moet je één ding begrijpen:

Vele vrouwen hebben voor ons gevochten om onze huidige plek in de (mannelijke) zakenwereld te bemachtigen. De vrouwen van toen hadden geen keuze behalve geleidelijk in te stromen in de bestaande businesswereld van toen. Zij moesten roeien met de riemen die ze hadden. Vandaag ziet de wereld anders eruit: vrouwen hebben hun plek in de zakenwereld verovert en leveren top prestaties op allerlei verschillende disciplines. Het enige euvel: vrouwen raken vaak emotioneel en/of fysiek uitgeput tijdens hun carriere. Waarom? Omdat de vrouw van vandaag het werk nog steeds op dezelfde manier verricht als de eerste vrouwen van toen: heel hard werken! En dat leid tot vermoeidheid, uitputting, emotionele rollercoasters. 

Er bestaat echter een enorm groot verschil tussen het mannelijke vermogen en het vrouwelijke vermogen: het bio-ritme van een man speelt zich af binnen één dag. S’ochtend wordt hij wakker met veel testosteron wat gedurende de dag afneemt. In de nacht laad het hormoon zich weer volledig op en zo begint hij de nieuwe dag met hetzelfde energieniveau.

Het vrouwelijke bio-ritme speelt zich echter af gedurende één maand. Tijdens deze vier weken excelleert vrouw op verschillende disciplines, met niveauverschillen in capaciteit en energieniveau. De ene dag is vrouw dus bijzonder bedreven in capaciteit 1 terwijl ze een aantal dagen later top prestaties kan leveren in een geheel andere discipline. De uitdaging? Het zijn er twee:

Nr.1: 90% van alle Nederlandse vrouwen kennen hun eigen bio-ritme (nog) niet en weten dus niet wanneer ze juist excelleren in bepaalde taken of wanneer een taak ze bijzonder veel moeite en energie kost en daarmee direct leidt naar uitputting.

Nr.2: 95% van alle Nederlandse werkgevers ken het verschil tussen het mannelijke en vrouwelijke bio-ritme niet en verzuimt daarom de taken, agenda’s, capaciteiten van hun werknemers ideaal te benutten.

Tijdens deze online training ga jij alles leren over jouw bio-ritme en hoe jij je capaciteiten en vermogen optimaal kan leren benutten. Voor echte powervrouwen die top prestaties willen blijven leveren. Privé én zakelijk! Voor deze training heb je geen voorkennis nodig, je kan meteen beginnen. Neem nu je verantwoordelijkheid en ga van start!

Wat mag je precies verwachten van F.E.M. online?

Deze workshop is geheel erop gericht dat jij het meest efficiënte, effectieve en betrouwbare tool binnen jezelf gaat ontdekken, begrijpen en benutten: je eigen lichaam en het bio-ritme.

In 9 videos krijg je volledige uitleg over elke van de 4 fases en wanneer je in welke disciplines excelleert. Ook deel ikzelf en andere vrouwen onze ervaringen per fase met jou. Na elke video vertaal je inzichten, emoties en gedachten naar actiepunten en aanpassingen in jouw huidige manier van doen/werken.  

Ook ga je leren hoe je je eigen persoonlijk bio-ritme bij kan houden en daarmee tot in detail kan leren kennen. Des de meer jij weet over jouw eigen lichaam, des de makkelijker gaat het zijn je doelen te bereiken zonder ooit nog uitgeput te raken. Je gaat je vrouwelijk vermogen in detail leren kennen en optimaal leren benutten. Voor top prestaties – zakelijk én privé!

Deze workshop is gemaakt om jou hierin te begeleiden.

Wist jij dat…

 

92% van alle nederlandse vrouwen weet niets over bio-ritme

%

67% van nederlandse vrouwen ervaart uitputting en vermoeidheid

%

45% van alle nederlandse vrouwen ziet zichzelf als een sterke vrouw