fbpx

IN-HOUSE WORKSHOP F.E.M.

Een 1-daagse workshop waarin de deelneemsters volledige uitleg vergaren omtrent het vrouwelijke bioritme.

De workshop staat geheel in het teken van ‘leren en kennisoverdracht’ waarbij de oeroude kennis op een praktische en concrete wijze gedeeld en vertaald wordt naar elke individuele vrouw. Op deze manier leert iedere deelneemster haar eigen bioritme kennen en krijgt iedere deelneemster persoonlijke handvatten en praktische tips toegespitst op haar eigen situatie om zo haar eigen flow te kunnen ontdekken.┬á

Naast verhoging van vitaliteit, verbeterde energie- en timemanagement, effici├źnter en effectiever werken, minder verzuim, hoger arbeidsvermogen…geeft het de vrouw vooral een enorme bak aan kennis over zichzelf. Dat resulteert in meer begrip voor eigen lichaam, gedachten en emoties en dat resulteert wederom in een positieve verandering tussen vrouw en haar eigen lichaam, mind en emotie. Het gevolg is meer balans en rust en daarmee ook daadkracht omdat zelftwijfel geen rol meer gaat spelen.

Some say its life changing…

Voor wie is deze workshop geschikt?

 

Deze workshop is voor iedere vrouw geschikt. Leeftijd, rol binnen de organisatie, voorkennis, speelt allemaal geen rol. De maximale groepsgrootte is 12 personen en de workshop kan toegespitst worden op vanuit meerdere invalshoeken:

  • kennisoverdracht en inzicht voor vrouwen
  • inspiratie voor C-level om de organisatie klaar te stormen voor de toekomst
  • praktische aanvulling op coaching-skills van managers/teamleiders

Wil jij meer weten en een persoonlijk gesprek inplannen? Neem dan nu contact op met ons!