fbpx

Misschien wel de belangrijkste zes dagen van je leven…

Lena 2

Wow, wat ben jij een powervrouw! Wat straal jij een kracht uit…ik hoor het regelmatig en ik zie het als een compliment. Maar ik stond er niet altijd zo bij, voelde me niet altijd krachtig en vol zelfvertrouwen.

Ik weet exact welke stappen ik heb genomen, welke leercurve ik heb meegemaakt om te komen waar ik nu sta en in het ‘Project Powervrouw’ neem ik je mee door de drie stappen die voor mij de grootste impact hebben gemaakt:

Stap 1: Jij in relatie met jezelf

Stap 2: Jij in relatie met jouw energie

Stap 3: Jij in relatie met jouw partner

 

In stap 1 ligt alle focus op jou: jouw vrouw zijn, jouw cyclus, jouw hormonen. Jij leert je lichaam, je emoties en gedachten vanuit een volledig nieuw perspectief kennen. Inclusief EMB bloedtest + persoonlijke hormonale analyse.

In stap 2 ligt alle focus op energie: mannelijke energie vs vrouwelijke energie. Wat betekent het precies en waar liggen voor jou de kansen en waar de obstakels die je op mag ruimen. Inclusief energetisch bodyscan.

In stap 3 zoomen we in op de relatie tussen man en vrouw. Wat kan jij betekenen voor jullie relatie zodat deze als compleet en in balans voelt. Inclusief een persoonlijk cadeautje van mij voor jou. 

Voor elke stap nemen we twee dagen de tijd. Live. We gaan elkaar zien, tijd met elkaar doorbrengen. Samen leren. Samen ontwikkelen. De dagen vinden plaats in Wijchen en de dagen die jij hiervoor vrij wilt maken in je agenda zijn:

Blok 1: donderdag, 30 september + vrijdag, 1 oktober

Blok 2: donderdag 4 + vrijdag 5 november

Blok 3: donderdag 2 + vrijdag 3 december 

 

Ik geloof heilig dat de kennis, inzichten en handvaten die verborgen liggen in deze 3 stappen je leven op een heel bijzondere manier verrijken. Net als ze gedaan hebben bij mij. Zodat iedereen relaxt aan/af kan reizen tot de locatie starten we iedere trainingsdag rond 10uur en sluiten we rond 15:45uur af. Dit is een pilot-traject en dat betekent dat er bijzondere spelregels aan vasthangen: de pilotgroep geniet van een minimale prijs van 99€ per livedag (inclusief koffie, thee en lunch). Jij mag kiezen of jij dit bedrag eenmalig of in drie termijnen wilt afrekenen. Wat verwacht ik hiervoor terug? Feedback om het Project Powervrouw de volgende keer nóg sterker neer te zetten en uiteraard jouw persoonlijke referentie om op de website te plaatsen na afloop van het traject samen met jouw allermooiste foto. That’s it!

Er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar en ik zou het fantastisch vinden als jij erbij bent!